پاورپوینت فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پاورپوینت فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور در حجم 18 اسلاید همراه با تصاویر.

بخشی از متن:
یکی از روش های حفاظت مواد پروتئینی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها می باشد. دودی کردن فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی صورت می گیرد.
براي جلوگيري از فساد ماهي بايد پس از صيد آنرا منجمد کرد يا مورد فرآوري قرار داد. در این مطلب به انواع روش هاي فرآوري ماهي اشاره مي کنيم و به دنبال آن روش دودي کردن را توضيح مي دهيم.
 براي جلوگيري از فساد ماهي بايد پس از صيد آنرا منجمد کرد يا مورد فرآوري قرار داد. در زير به انواع روش هاي فرآوري ماهي اشاره مي کنيم و به دنبال آن روش دودي کردن را توضيح مي دهيم.

فهرست مطالب:
روش انجماد
روش کنسرو کردن
روشهای دودی کردن ماهی
دودی کردن سرد
دودی کردن گرم
دودی کردن داغ
مراحل دودی کردن ماهی
تمیز کردن ماهی
شور کردن
آویزان کردن ماهی
شستن
خشک کردن
دودخانه
سرد کردن و بسته بندی
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 19326 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:388 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاور پوینت شامل 18 اسلاید