گزارش كارآموزي رشته صنایع غذایی در شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل (كاله)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
گزارش كارآموزي رشته صنایع غذایی در شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل (كاله)، در قالب فایل Word و در حجم 34 صفحه.

بخشی از متن:
در ايران اولين بار توليد سوسيس و كالباس حدود سال 1300 شمسي و توسط مهاجرين لهستاني انجام شد. كلمة‌ كالباس از زبان لهستاني گرفته شده است. اما بصورت كارخانه‌اي در سال 1982 ميلادي (1370 شمسي) شروع شد. به اين صورت كه يك نفر روسي به نام افو ناسر در بندر انزلي با ماشين كوچك دستي شروع به كار كرد و روزانه مايحتاج عده‌اي اتباع خرجي و عيسوياتي كه در آنجا بودند تهيه مي كرد.
در سال 1930 يك نفر ديگر از اهالي روسيه به نام ليشينيسكي كه نماينده بازرگاني روسيه در بندر انزلي بود و سابقه كالباس سازي در روسيه داشت از آلمان يك كارخانه كوچك براي مصرف روانه 50-40 كيلوگرم كالباس وارد كردند و تا سال 1933 ميلادي در بندر انزلي مشغول به كار بود. از آن پس كارخانه را به تهران منتقل و يك نفر متخصص كالباس‌سازي را از آلمان براي يك مك دعوت كرد. زمانيكه كارخانه ليشينيسكي در سال 1312 از بندر انزلي به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ كه اطلاعاتي در زمينه تهيه اين فرآورده داشت شريك شد و به اين ترتيب در پايتخت اولين كارخانه كالباس‌سازي بنا نهاده شد.
تاريخچه شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل
شركت تولدي فرآورده‌ها گوشتي آمل در ديماه 1362 تاسيس شد و در سال 1363 در سالني به مساحت 250 متر مربع با ظرفيت دو هزار تن در سال به بهره‌برداري رسيد توليدات اين شركت را مي توان در گروههاي زير دسته‌بندي كرد:
1- انواع سوسيس و كالباس از گوشت قرمز، سفيد و ماهي 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفيد و ماهي 3- بسته بندي و عمل آوري گوشت سفيد و قرمز 4- غذاي آماده

فهرست مطالب:
 تاريخچه سوسيس و كالباس در ايران
تاريخچه شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل
تكنولوژي توليد فرآورده‌هاي گوشتي
ماشين‌آلات و تجهيزات مورد استفاده در صنعت گوشت
دستگاه برش گوشهاي منجمد
دستگاه كاستر
دستگاههاي جدا كننده
آزمايش اندازه‌گيري رطوبت بكمك خشك كن برقي
اندازه‌گيري خاكستر به روش حرارت و دهي خشك
اندازه‌گيري چربي به روش سوكسله:
«اندازه‌گيري چربي به روش ژربر»
«شمارش كلي ميكروبها lotal count 
«شناسائي شمارش كليفرم
شناسائي اشرشياكلي (E.Coli)
شناسائي و شمارش استناميكوكوكوس اورئوس
علائم مسموميت غذائي استافيلوكوكوس اورئوس
طرز تهيه محيط كشت؛
شناسائي و شمارش قارچها
«سوآپ تست»
فينگرتست finger test
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 26415 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:37 کیلوبایت

 قیمت: 24,600 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل Word و قابل ویرایش