تحقیق پنیر پروسس آنالوگ

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
نکات کاربردی پیرامون پنیر پروسس آنالوگ، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 9 صفحه.


هزینه های بالای تولید و نگهداری پنیر طبیعی، تولید کنندگان را براین داشته است تا محصولات جایگزین به صرفه تری برای پنیر طبیعی پیدا کنند که از میزان مطلوبیت برابر یا بیشتری ( در طعم ، بافت، رنگ، کیفیت تغذیه ای) نسبت به محصول طبیعی برخوردار باشند . تحقیقات در این زمینه به پیشرفت و توسعه در تولید پنیرهای آنالوگ انجامید . سودمندی و فایده پنیر آنالوگ بیشتر به ویژگی های عملکردی و قابلیت فرآیند پذیری آن ( شامل بافت ، ریز ساختار ، قابلیت ذوب و عطر و طعم) بستگی دارد .

فایل مذکور توسط کارشناس ارشد صنایع غذایی ترجمه و تدوین شده است. موفق باشید
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 22932 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:38 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش