گزارش کارآموزی صنایع غذایی، تولید نوشابه گازدار

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی

توضیحات:

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی، با موضوع تولید نوشابه گازدار، در قالب فایل word و در حجم 28 صفحه.

 

قسمتی از متن:

افزودنيهاي به کار برده شده در نوشابه‌ها بعد از آب عبارتند از: قند يا شيرين‌کننده‌ها، مواد طعم دهنده، رنگ‌ها ، اسيدها ، نگهدارنده ها و ايندريد کربنيک که در اينجا به ترتيب توضيحاتي درباره هر يک مي آوريم ...

 

فهرست مطالب:

تاریخچه نوشابه

فصل اول: آب

آب

تصفیه آب

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره یا بنیان نوشابه

افزودنیهای مجاز در نوشابه

شیرین کننده‌ها

تهیه شرب اولیه از شکر جامد

فیلتراسیون شربت اولیه

تهیه شربت غذایی (عصاره)

طعم دهنده‌ها

عصاره نوشابه‌های پرتغالی

عصاره نوشابه‌های ساده

ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه

فصل سوم : گاز CO2

تولید گاز CO2

برج شستشو

رطوبت گیری یا جدا کننده آب

چیلر

فصل چهارم: بطری شوی

بطری شوی

اندازه‌گیری درصد سود در بطری شور

آینه بان

فلومیکس

کربوکولر

پرکردن بطری

آزمایش نقطه پر شده

دستگاه تشتک زن

پرکن جعبه نوشابه

فصل پنجم : کنترل کیفی

مقدمه کنترل کیفی

آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه

آزمایش بریکس

مقدار بریکس

آزمایش بومه

اندازه گیری فشار، دما و گاز CO2

اندازه گیری درصد قند

آزمایش اسیدیته

تعیین چگالی

آزمایش pH

آزمایشات میکروبی و شیمیایی

آزمایشات میکروبی

تقسیم بندیهای کارهای میکروبی

ساخت محیط کشت

انواع محیط کشت

روش انجام آزمایش میکروبی

نتایج آزمایشات انجام شده

آزمایشات هفتگی

 

این فایل کاملا ویرایش شده و شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی است و با فرمت  word در اختیار شما قرار می گیرد.

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 17382 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 28

حجم فایل:45 کیلوبایت

 قیمت: 34,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش